Solved

Subroutines and the api

  • 29 October 2019
  • 2 replies
  • 37 views

Badge +1


We have made an subroutine and mark this as an API (OData). This subroutine works fine when you use no parameters. When we profile with sql server the call is done but the parameter is null. We use the http call in the example but not sure this is correct.

HTTP call
http://web04/indicium/iam/100/fnc_getUserEmail?param_usr_id='itpartner\ronald'


Metadata 
<Function Name="fnc_getUserEmail">
  <Parameter Name="param_usr_id" Type="Edm.String"/>
  <ReturnType Type="CENTER.subroutineScalarResult" Nullable="false"/>
</Function>

icon

Best answer by Vincent Doppenberg 29 October 2019, 20:22

Hello Ronald,

 

The correct way to call that function is this:

http://web04/indicium/iam/100/fnc_getUserEmail(param_usr_id='itpartner\ronald')

 

Please refer to our API documentation:

https://office.thinkwisesoftware.com/docs/docs/indicium/api.html

 

I hope that helps

View original

2 replies

Userlevel 4
Badge +2

Hello Ronald,

 

The correct way to call that function is this:

http://web04/indicium/iam/100/fnc_getUserEmail(param_usr_id='itpartner\ronald')

 

Please refer to our API documentation:

https://office.thinkwisesoftware.com/docs/docs/indicium/api.html

 

I hope that helps

Badge +1

Hi Vincent,

 

Thanks for the fast response. When a remove the backslash the call is working. But with an another function the problem was that thinkwise reorder the parameters so therefore the function was not working properly. Now i reorder in thinkwise the parameters and it works fine. Now everything is working good thanks for the answer it was very helpfull.

Reply